Thonjtë

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Shkruar nga Anabel

18 Maj 2021

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ju mund të jeni ajo goca që nuk heq dot dorë nga manikyri french – dhe mirë bëni, për sa kohë duket gjithmonë mirë dhe ju pëlqen – megjithatë kjo nuk do të thotë të mos eksperimentoni. Një tendencë e re për manikyrin french është një dizenjo që duket sikur imiton manikyrin klasik, thjesht ngjyra që krijon kontrat vendoset dy (ose më shumë) herë.

Shihni modelet në vijim për të vendosur nëse ky version do të jetë zgjedhja e radhës:

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

Ky version i manikyrit french duket shumë këndshëm

MOS I HUMBISNI