Beje Vete

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e zakonshme

Shkruar nga Anabel

17 Maj 2021

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e

Nëse jeni në përpjekje për të ndryshuar diçka në shtëpinë tuaj, për t’i dhënë ndoshta më shumë dritë, freski apo ngjyra, perdet mund të jenë një nga mënyrat se si mund të shndërroni ambientin ku jetoni.

Dritaret mund të jenë një vend i përshtatshëm për të eksperiementuar, sepse lejojnë dritën të depërtojë dhe pothuajse çdo gjë duket mirë. Në vijim gjeni disa mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e zakonshme.

1 – Dritaret me xham dekorues

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e
Foto: Geno EJ Sajko Photography / Shutterstock

2 – Lulet

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e
Foto: CHENTUAN Store / AliExpress

3 – Drita që varen

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e
Foto: YIcolor Official Store / AliExpress

4 – Xham që ndryshon teksturën

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e
Foto: Alexander Smushkov / Shutterstock

5 – Xham dekorues

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e
Foto: DKtie Store / AliExpress

6 – Thekë

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e
Foto: Maksym Prykhodnyuk / Shutterstock

7 – Krevat për mace

7 mënyra interesante për të zëvendësuar perdet e
Foto: PetNewLife Store / AliExpress