Anonim të lutem

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se çfarë vlen vërtet në jetë

Shkruar nga Anabel

17 Maj 2021

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

“Nëse jeni duke e lexuar këtë, konsiderojeni veten të bekuar pasi ndoshta po e lexoni duke përdorur smartphone-in tuaj të shtrenjtë. Ka shumë të ngjarë të jeni në shtëpi ose në punë me një stomak të mbushur plotë, keni ujë të pastër dhe të gjitha lukset e tjera që keni harruar që janë luks dhe fat,” shkruhej ndër të tjera në një seri fotosh të postuar në Instagramin e Anabel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabel Media (@anabelmedia_2021)

Nisur nga tema, administratorja e profilit, Margò, pyeti ndjekësit se “cili ka qenë ai moment në jetë kur u kanë kuptuar rëndësinë gjërave që më parë nuk ua dinin vlerën”. Ja si u përgjigjën disa prej tyre:

1. 11 mars 2020 -  Covidi u shpall pandemi nga OBSH. Kjo periudhë më ka bërë të kuptoj shumë gjëra.

2. Kur ra tërmeti në Durrës.

3. Kur tentativa për të bërë vetëvrasje nuk funksionoi dhe pashë gëzimin në sytë e mamit kur hapa sytë. Nuk e harroj kurrë.

4. Kur kam vizituar kampet e Auschwitz-it.

5. Covidi më mësoi që i kisha të gjitha dhe isha e pakënaqur.

6. Kur erdha në emigrim – kisha një biznes të mirë, ushqim të mirë, rrethohesha nga familja.

7. Humbja e prindërve.

8. Kur u diagnostikova me një sëmundje të rrallë autoimune.

9. Kuptova vlerën e jetës kur u gjenda në sallën e operacionit shumë afër vdekjes.

10. Kur vizitova BunkArtin në Tiranë – kuptova vlerën e lirisë.

11

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

12

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

13

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

14

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

15

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

16

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

17

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

18

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

19

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

20

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

21

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

22

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

23

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

24

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

25

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

Këto histori do t’ju bëjnë të kuptoni se

MOS I HUMBISNI