Kinema & TV

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste Camila Cabello

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2021

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

Disney e ka ritreguar disa herë përrallën klasike të Hirushes, por është radha e Sony-t që të sjellë një version live-action të filmit të animuar, me producent James Corden. Ja çfarë dihet deri tani:

1. Camila Cabello do të luajë rolin e Hirushes (Cinderella).

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

2. Idina Menzel do të interpretojë njerkën e keqe të Hirushes (Idina është zëri i Elsës te Frozen).

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

3. Si kurrë më parë, personazhi i Zanës do të jetë pa gjini – Billy Porter!!!

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

4. Do të shfaqet edhe Missy Elliot – përfaqësuesi i mbretërorëve.

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

5. Do të jetë një film muzikal-komedi.

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

6. Pierce Brosnan do të luajë rolin e mbretit.

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

7. Pasi xhirimet u anuluan disa herë për shkak të pandemisë, pritet që filmi të dalë në shtator.

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

8.  Maddie Baillio do të jetë Anastasia

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

dhe Charlotte Spencer Xhenovefa.

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

9. Nicholas Galitzine do të jetë princi i Hirushes (jo Shawn Mendes!)

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

Detaje për versionin e ri të ‘Hirushes’ me protagoniste

Burimet: Deadline, Cosmopolitan, ScreenRant