Kinema & TV

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do t’u bashkohen yjeve të 'Friends'

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2021

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Gjashtë yjeve të “Friends” do t’u bashkohen edhe emra të tjerë të famshëm, përfshirë këtu edhe aktorët si Elliott Gould dhe Christina Pickles, përkatësisht prindërit e Ross dhe Monica Geller (luajtur nga David Schwimmer dhe Courteney Cox).

Nuk do të mungojnë në serial as aktorët që luajtën rolet epike si Mr Heckles (Larry Hankin) apo Janiceee (Tyler Maggie Wheeler). Edhe Reese Witherspoon, që në “Friends” ishte motra e Rachel (Jennifer Aniston), do të shfaqet. Ah, edhe Dr. Richard Burke a.k.a The Moustache Guy (Tom Selleck).

18 të famshmit që do të jenë pjesë e ribashkimit të “Friends” janë:

David Beckham

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Justin Bieber

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

BTS

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

James Corden

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Cindy Crawford

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Cara Delevingne

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Lady Gaga

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Elliott Gould

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Kit Harington

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Larry Hankin

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Mindy Kaling

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Thomas Lennon

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Christina Pickles

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Tom Selleck

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

James Michael

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Tyler Maggie Wheeler

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Reese Witherspoon

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do

Malala Yousafzai

Nga David Beckham, BTS te Malala Yousafzai: Të famshmit që do