Style Tips

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Shkruar nga Anabel

10 Maj 2021

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Më tepër sesa imitim, stili retro është një frymëzim i vetëdijshëm i një stili të caktuar jetese, përfshirë këtu edhe trendet e modës. Në kulturën e ditëve të sotme, stili retro në modë i referohet çdo trendi të sa kalurës që rikthehet qoftë si nostalgji, qoftë edhe si trend i mirëfilltë aktual. Kohëve të fundit, ka një qasje për t’u frymëzuar nga veshjet e viteve ’60 dhe ’70. Bëhet fjalë për:

Veshjet dhe aksesorët e thurur

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Syzet me ngjyrë të lehtë

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Printet me ngjyra

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Veshjet në gjatësi mini

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Platformat

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Kosutmet “disco”

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Shall saten

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Veshjet e lidhura në pjesën e qafës

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Vera 2021 sjell stilin retro me këto 8 trende

Burimi: Who What Wear