Shopping now!

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

Shkruar nga Anabel

7 Maj 2021

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

Jemi mësuar që në tapetin e kuq, vajzat e famshme të zgjedhin përgjithësisht fustane mahnitëse të shtëpive luksoze të modës. Por në disa raste, disa kanë thyer rregullin e pashkruar duke zgjedhur kostume për evente të rëndësishme. Rezultati: Paraqitje elegante!

1. Jennifer Aniston

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

2. Julia Roberts

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

3. Elsie Fisher

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

4. Ellen Pompeo

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

5. Angelina Jolie

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

6. Madonna

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

7. Janelle Monae

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

8. Selena Gomez

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

9. Miley Cyrus

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

10. Taylor Swift

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

11. Evan Rachel Wood

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

12. Kirsten Dunst

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

13. Ashley Olsen

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

14. Christina Hendricks

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

15. Awkwafina

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

16. Kelly Rowland

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

17. Hailee Steinfeld

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

18. Zendaya

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

19. Solange

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet

20. Princess Diana

20 herë kur yjet thyen kodin e veshjes dhe zgjodhën kostumet