Shopping now!

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto modele ia vlejnë

Shkruar nga Anabel

6 Maj 2021

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

“Syzet e diellit janë si tonet e syve: E bëjnë çdo gjë të duket më e re dhe më e bukur.” – Karl Lagerfeld

Syzet, përpos faktit që mbrojnë sytë nga rrezet e diellit, janë një aksesor i domosdoshëm. Kujtoni ditët e rrëmujshme kur nuk jeni në pamjen tuaj më të mirë: Syzet e diellit na vinë në ndihmë duke na dhënë një dorë të mirë maskimi.

Tendencat e këtij viti nuk janë fort të guximshme. Modelet qëndrojnë te format klasike dhe të vetmet modele të reja janë syzet në ngjyra më të gëzueshme, si rozë, e gjelbër, e kuqe, portokalli-koral etj. Këtë vit duhet të keni parasysh:

Modelet me kënd

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Ngjyrat

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Syzet pa kornizë të jashtme

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Modelet oversized

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Drejtkëndore

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

Cat-Eye

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

 

Jo të gjitha syzet e diellit qëndrojnë mirë, por këto

MOS I HUMBISNI