Thonjtë

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë që adhuron manikyrin french

Shkruar nga Anabel

29 Prill 2021

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

Për referencë, ja si duken thonjtë e Cardi B:

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

Ndërsa kështu duken thonjtë e një vajze që preferon manikyrin minimalist, mundësisht french dhe vetëm french.

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

E mesmja e tyre – vështirë të gjendet. Por, nëse një ditë Cardi zgjohet me dëshirën për të pasur një model më pak ekstravagant dhe vajzat e manikyrit french zgjodhen me dëshirën për të eksperimenuar paaak fare, këto modele që kemi përzgjedhur do t’ju vijnë në ndihmë.

1

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

2

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

3

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

4

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

5

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

6

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

7

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

8

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

9

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

10

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

11

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

12

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

13

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

14

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

15

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

16

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

17

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

18

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

19

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

20

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

21

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

22

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

23

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

24

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

25

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

26

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

27

25+ modele që do t’i zgjidhte edhe Cardi B edhe një vajzë

MOS I HUMBISNI