Style Tips

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar gjithë verën!

Shkruar nga Anabel

28 Prill 2021

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

Ka diçka kaq klasike tek çantat e kashtës! Sapo i sheh të kujtojnë ndjesinë e verës, ditëve të gjata, veshjeve të freskëta dhe chic dhe sigurisht detin. Prej disa vitesh çantat e kashtës janë rikthyer fuqishëm dhe duket se nuk kanë ndërmend të dalin nga moda tani shpejt.

Përkundrazi, këtë verë mund ta kaloni nga fillimi gjer në fund vetëm me një çantë kashte. Duken të shtrenjta, të strukturuara, kombinohen lehtë si në qytet ashtu edhe në plazh dhe përveç kësaj, ka opsione për të gjithë.

1.

E strukturuar mirë. Mbahet lehtësisht në dorë dhe ka vend për gjithçka. Imagjinojeni me një fustan gjer në fund të këmbëve...

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

2.

Forma rrethore e çantave të kashtës është përsëri IN në 2021-in-

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

3.

Detajet jeshile të lëkurës, kombinuar me kashtën e bëjnë këtë çantë të mos ngjajë me asgjë tjetër. 10/10 blerje e zgjuar!

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

4.

Nëse një çantë kashte e hapur ju shqetëson, ky model është ai që ju duhet.

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

5.

Një tjetër version perfekt për pushime

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

6.

E verdhë + kashtë + formë kove. Tre elementë që keni dëgjuar/parë më shumë në Instagram së fundmi.

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

7.

Praktike, pranverore dhe shumë cool për pasditet e gjata të verës.

Ju duhet vetëm një nga këto çanta për të kaluar

Burimi: Cosmopolitan