Flokët

Flokët 'sirenë' janë zyrtarisht #trend dhe mund t'i bëni fare lehtë në shtëpi!

Shkruar nga Anabel

28 Prill 2021

Flokët 'sirenë' janë zyrtarisht #trend dhe mund

Të gjithë jemi magjepsur pas sirenës Ariel dhe këtë verë mund ta rikthejmë me krenari fëmijën brenda nesh. Ondet "sirenë" janë një nga tendencat më të mëdha të vitit dhe kuptohet qartazi pse. Stili i shkujdesur, i lehtë, vajzëror dhe flirtues e bën këtë model perfekt!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aime?e (@aimeejohnson)

Sallonet e bukurisë e krijojnë modelin duke përdorur mashën specifike për këto lloj ondesh, por ju mund të krijoni një rezultat po aq të mirë në shtëpi. Për më tepër keni edhe një bonus: S'do ju digjen flokët.

Flokët 'sirenë' janë zyrtarisht #trend dhe mund

1. Bëni ca gërsheta të thjeshtë.

Flokët 'sirenë' janë zyrtarisht #trend dhe mund

2. Mbajini kapur gjatë natës.

Flokët 'sirenë' janë zyrtarisht #trend dhe mund

3. Lëshojini në mëngjes.

Flokët 'sirenë' janë zyrtarisht #trend dhe mund

Kaq e thjeshtë!

Flokët 'sirenë' janë zyrtarisht #trend dhe mund

MOS I HUMBISNI