Anabel Picks

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni t’i vishni

Shkruar nga Anabel

20 Prill 2021

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Të gjitha trendet e sezonit pranverë-verë priren përgjithësisht të përcjellin një ndjesi romantike, lirshmëri përmes copave të freskëta dhe rigjallëri me aksesorët dhe ngjyrat. Për blerjet e sezonit, kini parasysh:

Fjongot e flokëve

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Çantat prej kashte

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Fustanet me bust të shkurtër

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Fustanet e fryrë

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Puplat

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Printet florale

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Saten

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Si balerinë

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

E verdha dhe tonet e perëndimit të diellit

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

Tyl

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

E bardhë

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni

10 trende të sezonit pranverë-verë që mezi do të prisni