Style Tips

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende të 2021-shit janë vetëm për ëndërrimtaret!

Shkruar nga Anabel

17 Prill 2021

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

Ekspertët e modës jo më kot po i quajnë "trendet romantike": Lule që çelin, fjongo që rrëshkasin lehtë në flokë, gjithçka duket kaq në harmoni, kaq bukur. Në foton apo takimin tuaj të radhës, zgjidhni një nga këto veshje dhe/ose aksesorë. Do shkëlqeni!

1. Fustane të fryrë

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

2. Sandale me fjongo

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

3. E verdhë "sunshine"

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

4. Pupla

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

5. Pak element balerinash

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

6. Fjongo flokësh

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

7. Lule chintz

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

8. Saten

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

9. Detaje me vija, lule të vogla - Vintage

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

10. Copë e tejdukshme

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

11. Bluza të bardha "ekstravagante"

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

12. Çanta kashte

Sikur sapo zbritët nga një përrallë: Këto trende

Burimi:

 

MOS I HUMBISNI