Moda

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në çdo stinë!

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2021

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

Ju mund të zgjidhni t'i injoroni veshjet që shihni në pasarela, por ngjyrat? Vëmë bast se do t'i adhuroni! Nuancat më të lehta dhe ato pak më të forta bëhen bashkë këtë sezon dhe rrijnë kaq bukur në çdo veshje. Nëse s'keni ende diçka në garderobë si një nga ngjyrat e mëposhtme, çfarë po prisni?

1. Bojqielli e lehtë (sky blue)

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

2. "Kadife" e kuqe (rust)

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

3. E verdhë e lehtë, pastel (mellow yellow)

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

4. Ngjyrë ari (golden hour)

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

5. Gri e butë (soft grey)

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

6. Rozë pudër (powdery pink)

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

7. Portokalli (orange theory)

7 ngjyrat trend të verës 2021 do kërkoni t'i vishni në

Burimi: Marie Claire

MOS I HUMBISNI