Anabel Picks

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve këtë verë

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2021

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

Tani që të gjithë i kanë sytë drejt vaksinimit masiv dhe shpresës së madhe për të shijuar verën, na lind nevoja që thuajse e kishim harruar. Blerja e këpucëve, sandaleve dhe shapkave për verë! Dëshira për t'u dukur stil rrugëve të qytetit sa vjen e po rikthehet, prandaj bëni mirë të përgatiteni. 

Fustanet verorë kanë nevojë për sandale/shapka të veçanta dhe ju e dini për çfarë e kemi fjalën. Nëse keni në plan të shpenzoni ca para për to, sigurohuni që përpara të dini cilat janë modelet më të famshme për momentin.

1. Shapkat më të rehatshme duken kështu

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

2. Shapka me takë të tillë dhe ngjyrë të guximshme! 

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

3. Sandalet fine me rripin transparent

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

4. Për paraditet e nxehta

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

5. Sandalet-taka me rripa-gërshet: kombinimi më i famshëm! 

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

6. Imagjinojini me një palë pantallona lino

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

7. Diçka midis rehatit dhe elegancës

Sandalet/shapkat më të famshme që do të shihni rrugëve

Burimi: Pop Sugar