Street Style

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta kombinoni

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2021

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

Me motin që duket një herë si verë dhe një herë si vjeshtë, kthimi i "trench coats" është fiks ai që na duhej. Këto pardesy janë të lehta, por mjaftueshëm për të na mbajtur ngrohtë. Më poshtë gjeni 8 kombinime të thjeshta, me veshje që thuajse të gjithë i keni në garderobë.

- Pardesy + xhinse të grisura + bluzë e bardhë + taka 

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

- Pardesy + pantallona mëndafshi

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

- Pardesy + veshje të tjera në ngjyra toke + Aksesorë: shaje mëndafshi

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

- Pardesy + pantallona të gjera

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

- Pardesy + veshje sportive

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

- Pardesy + xhinse + këpucë të sheshta

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

- Pardesy + kambale

Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI