Thonjtë

Thonjtë 'akull' s'duken më fare siç po i imagjinoni ju!

Shkruar nga Anabel

9 Prill 2021

Thonjtë 'akull' s'duken më fare siç po i

Thonjtë ngjyrë akulli janë shpëtim për vajzat që nuk i kanë qejf eksperimentet dhe i qëndrojnë besnike thonjve të thjeshtë. Ndonjëherë, trendet e bukurisë frymëzohen nga gjërat më të papritura dhe ndodh që dizajni i fundit i thonjve të na e ndryshojë komplet idenë që kishim deri tani për thonjtë akull. 

Thonjtë 'akull' s'duken më fare siç po i

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Nail Bar by Bond (@thenailbar____)

Trendi i fundit i thonjve është frymëzuar nga "kubat e akullit" dhe dizajni të jep idenë e një objekti të ngrirë stampuar tek thonjtë. Ky model kërkon disa shtresa xheli që në fund të krijojë idenë e ngjyrave në formë ujrash. 

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gilded by Vanessa ? (@gildedbyvanessa)

Trendi pranveror, është shumë i famshëm për momentin dhe mbetet sërish zgjedhje edhe për minimalistet.

Thonjtë 'akull' s'duken më fare siç po i

 

MOS I HUMBISNI