Celebrity

Stafi i familjes Kardashian po punon për ta fshirë nga interneti këtë foto të Khloe-s!

Shkruar nga Anabel

5 Prill 2021

Stafi i familjes Kardashian po punon për ta fshirë nga interneti

Një foto e Khloe Kardashian me bikini po qarkullon në internet, por mesa duket, pa dëshirën e Khloe-s. Imazhi, ndryshe nga fotot e tjera të saj, është tërësisht i paedituar. Për më tepër, fotoja duket spontane dhe pa filtra dhe mesa duket, është shkrepur vetëm për anëtarët e familjes.

Megjithatë, Tracy Romulus, shefe e marketingut për firmën KKW thotë se "imazhi është i bukur", por ai u postua gabimisht nga një asistent i rrjeteve sociale.

"Është brenda të drejtës së pronarit që të dëshirojë që ai imazh të mos publikohet."

Insider tha se është e pazakontë që ekipet të kërkojnë të fshijnë fotot e publikuara dhe për më tepër, asgjë nuk humbet në internet, apo jo?

MOS I HUMBISNI