Celebrity

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të famshmëve ngjajnë më shumë se vetë ata

Shkruar nga Anabel

5 Prill 2021

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Takimi me dikë që na ngjan shumë është i rrallë, por jo dhe aq i rrallë nëse je i famshëm dhe për më tepër, shumë njerëz duan të duken si ty qëllimisht (Kim Kardashian për shembull). 

Ja cilat janë sozitë e disa prej njerëzvë më të njohur të Hollywood dhe jo vetëm:

Adam Sendler dhe Max Kessler

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Jeff Goldblum dhe "replika" e tij persiane

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Kim Kardashian dhe Kamilla Osman

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Adele dhe Emily Bamforth

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Ellen DeGeneres dhe Donna Blair

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Taylor Swift dhe Olivia Sturgiss

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Zac Efron dhe Michael Hixon

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Ed Sheeran dhe Ty Jones

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

- Sozi të tjera të personazheve të famshëm, por pa "selfie" janë:

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Nga Johnny Depp te Kim Kardashian: Sozitë e këtyre të

Burimi: DeMilked, Bright Side

MOS I HUMBISNI