Thonjtë

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

Shkruar nga Anabel

5 Prill 2021

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

Për thonjtë e radhës s'do të mendoheni shumë, pasi ngjyrat pastel janë alternativa më e mirë e këtij sezoni. Frymëzuar nga petalet e trëndafilit, ngjyrat më të famshme për momentin janë ato më të ëmblat, më të freskëtat dhe që mbi të gjitha duken një mrekulli në dorë!

Cilëndo nga opsionet në vazhdim të zgjidhni, të jeni të sigurta që keni bërë zgjidhjen e duhur.

1. Limon

Kjo ngjyrë kaq natyrale, përveçse do t'ju ngrejë humorin sa herë t'i shihni s'do t'ju mërzitet kurrë.

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

2. Lejla e hapur

Imagjinojeni pak kur duart të jenë nxirë nga dielli

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

3. Mente

Minimaliste dhe e guximshme në të njëjtën kohë

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

4. Rozë bebeje

Kërkojeni fiks këtë formë dhe këtë nuancë. Asgjë më pak, asgjë më shumë.

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

5. Pjeshkë

Ruajeni si ide për andej nga qershori, korriku.

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

6. Bojëqielli

Prisni t'ju kopjojnë!

6 ngjyrat më të famshme të thonjve për momentin

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI