Art & Libra

Ky djalë pikturon me 8 gishta në të njëjtën kohë: Rezultati do t'ju surprizojë!

Shkruar nga Anabel

30 Mars 2021

Ky djalë pikturon me 8 gishta në të njëjtën kohë:

Nëse të pikturuarit ju duket e vështirë, imagjinojeni pak si është të pikturosh duke përdorur 8 gishta njëkohësisht.

Adoleshenti Jes Rubantes nga Filipinet është bërë viral në TikTok, pas videove ku shfaqet duke pikturuar me të dyja duart njëkohësisht. Rezultati? Portrete interesante dhe të veçanta, punuar kryesisht me stilolapsa të thjeshtë.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNILAD (@unilad)

Procesi i realizimit është i çuditshëm, por funksionon. Djali vendos me ngjitës 8 stilolapsa mbi gishtat e tij dhe vazhdon punën, që për të, duket e thjeshtë dhe e shpejtë.

Ja disa nga punimet

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jes (@guhitjes)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jes (@guhitjes)

Punime të tjera janë krijuar edhe pa përdorimin e të dyjave duarve:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jes (@guhitjes)