Street Style

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini në tregun e rrobave të përdorura!

Shkruar nga Anabel

30 Mars 2021

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

Vera po afron dhe bashkë me të, ju presin dhe ca shpenzime të tjera. Fatmirësisht, moda ripërtërihet herë pas herë dhe këtë sezon, jeni me fat! 5 nga trendet më të mëdha të sezonit veror mund t'i gjeni lehtësisht në tregun e rrobave të përdorura. Kurseni para, ricikloni dhe mbi të gjitha, ndiqni modën pa shpenzuar shumë. 

1. Bluzat e freskëta me qendisje

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

2. Syzet e mëdha të diellit, vintage

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

3. Fustanet me dizajne si lule, kuadrate etj

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

4. Çanta kashte

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5. Pantallonat mbi gju

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

5 trende të verës 2021, që më mirë t'i blini

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI