Art & Libra

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë do t'ju duken si të vërteta!

Shkruar nga Anabel

29 Mars 2021

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

Mesa duket, me talent të mjaftueshëm, edhe guri mund të shndërrohet në diçka po aq delikate sa një pendë. Disa artistë janë aq të mirë në punën e tyre, sa këto skulptura do të duhet t'i preknit, për të kuptuar që s'janë të vërteta.

1. “Departure” (Nisja) nga George Lundeen

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

2. "Olympe", frymëzuar nga Cara Delevingne, nga Aspencrow

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

3. “Serene” (Qetësi, paqe) nga Dmitriy

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

4. "Disillusion" (Zhgënjim) nga Francesco Queirolo

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

5. “Trans i re” (Pasazhi) nga Fredrik Raddum

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Robinson (@freshonthenet)

6. Skulpturë e punuar nga një përdorues i Reddit

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

7. “The Force of Nature II” (Forca e Natyrës II) nga Lorenzo Quinn

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

8. "King Nyani" (Mbreti Nyani) nga Gillie dhe Marc Schattner

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

9. "Gallos", frymëzuar nga legjenda e mbretit Arthur, nga Rubin Eynon

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

10. "The swimmer" (Notari) nga Stefanie Rocknak

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

11. "Boy" (Djali) nga Ron Mueck

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë

12. “The Veiled Virgin” (Virgjëresha e mbuluar) nga Giovanni Strazza

Sa më shumë t'i shihni këto skulptura, aq më shumë