Shendeti i Burrit

Askush nuk flet, por ky është makthi i burrave në shtrat

Shkruar nga Anabel

18 Mars 2021

Askush nuk flet, por ky është makthi i burrave në shtrat

Dëmtimi që mund t’i ndodhë penisit gjatë penetrimit është diçka që ndodh shpesh, por për të cilën meshkujt refuzojnë të flasin.

Ndonëse duket si një legjendë, mjekët thonë se shpeshherë pacientët e tyre burra shfaqen me shenja të nxira, enjtje ose dëmtim të lëkurës. Sipas eskpertëve, rastet janë në rritje duke qenë se tashmë seksi është kthyer në një formë argëtimi. Njerëzit nuk ngurrojnë të eskperimentojnë me mjete nxitëse apo pozicione të rrezikshme.

Frakturat e penisit ndodhin kur akti seksual bëhet shpejt dhe duke ushtruar më shumë forcë se zakonisht. Në kësi rastesh një kontakt i pakujdesshëm me zonën midis anusit dhe vaginës apo me himenin, mund të shkaktojë tkurrje dhe nxirje të organit gjenital.

Prandaj këshillohet që të tregohet kujdes, pasi pasojat mund të jenë fatale duke çuar në humbjen e ndjeshmërisë seksuale. Nëse problemi diagnostikohet në kohë, një trajtim nga 4 deri në 6 javë do ndihmojë në eliminimin e problemit dhe në rikthimin e një jete të shëndetshme seksuale.

Burimi: Cosmopolitan