Keshilla Arredimi

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket gjithmonë e rregullt

Shkruar nga Anabel

17 Mars 2021

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

Një shtëpi e organizuar, e rregullt është një stres i madh më pak. Nëse keni nevojë për ndihmë dhe s'dini nga t'ja filloni ju kuptojmë. Ju duhen thjesht disa orendi organizuese ku të vendosni gjithë produktet që zënë vend brenda shtëpisë.

Përveçse praktike, duken elegante dhe do t'i japin shtëpisë një tjetër pamje. 

1. Mbajtëse në krah të krevatit

Mund të fusni aty telekomandën, librin, syzet dhe gjithçka tjetër që deri më sot e shpërndanit nëpër dhomë.

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

2. Banja juaj s'ka për t'u dukur ndonjëherë më e rregullt se kaq. Gjithçka në vendin e saj!

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

3. Vetëm kështu erëzat i gjeni kollaj dhe i mbani të freskëta për shumë kohë.

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

4. Një mbajtëse e tillë furçesh është shpëtim!

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

5. Nëse nuk e keni këtë mbajtëse druri sipër tavolinës, e parashikojmë ç'bëhet atje!

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

6. Një mbajtëse elegante për të vendosur vathët që përdorni më shpesh, unazën apo një gotë ujë gjatë mbrëmjes.

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

7. Organizues këpucësh. Mbroni këpucët dhe veten!

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

8. Mbajtëse të hapura frutash/buke.

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

9. Organizues make up-i

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

10. Kjo ndarje të qetëson vetëm duke e parë.

10 blerje që e bëjnë shtëpinë të duket

MOS I HUMBISNI