Fashion News

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai rikthehet sërish

Shkruar nga Anabel

11 Mars 2021

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Në vitet 2000, Selena Gomez apo Ashley Tisdale nuk i thanë “jo” një prej trendeve më të çuditshme: Fustan i veshur sipër pantallonave. Për rikujtim:

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Le ta pranojmë se ndoshta kishim rënë dakord që të mos e rikthenim këtë kombinim. Pse u dashkërka veshur fustani sipër pantallonave dhe anasjelltas?! A nuk duken çuditshëm? Deri-diku po, por kjo nuk vlen për koleksionet e reja të shtëpive të modës.

Pranojeni ose jo, ky kombinim është sërish mes nesh:

Fendi

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Louis Vuitton

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Rosseta Getty

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Porrrr, kur e sheh më shumë se 5 sekonda, nuk duket aq keq, përkundrazi!

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai

MOS I HUMBISNI