Street Style

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë që t'i keni prej kohësh në garderobë!

Shkruar nga Anabel

10 Mars 2021

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

Mbërritja e pranverës nuk ka kuptim pa fustanet shumëngjyrësh, me lule apo dizajne të tjera. Ndërsa prisni të mbarojnë ditët e fundit me shi, hidhini një sy fustaneve që do t'ju shoqërojnë  gjatë gjithë pranverës!

1. Fustanet me mëngë të gjatë, por me material jo shumë të trashë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

2. Fustanet me jaka

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

3. Fustanet në nuanca të ndezura dhe të hapura të ngjyrës rozë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

4. Fustanet e zinj

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

5. Fustanet me thurje

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

6. Fustanet e shkurtër: Ngjyra të theksuara, lule, pika dhe dizajne të tjera

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

7. Fustanet e bardhë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8. Fustanet xhins

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

8 fustanet që do shihni kudo këtë pranverë: Gjasat janë

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI