Thonjtë

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

Shkruar nga Anabel

5 Mars 2021

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

Jemi zyrtarisht në mars! Fillimi i pranverës meriton të manifestohet në çdo lloj mënyre, pavarësisht situatës në të cilën gjendemi. Dizajni i thonjve për shembull është një prej tyre. 

Ka ardhur koha të hiqni dorë nga nuancat dimërore, ngjyra e zezë apo vishnja legjendare e festave, për t'ja lënë vendin toneve të ëmbla, të buta dhe shumë pranverore. Çfarë sugjeron Instagrami për këtë periudhë?

1. Thonjtë polka-dot do ta bëjnë dorën edhe më të veçantë

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

2. Ngjyrat tuaja pastel, të gjitha brenda një dore.

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

3. Një french pranveror mund të jetë ky

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

4. Ose ky

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

5. Ombre më të ëmbël se kjo?

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

6. Për Pashkë, konsideroni xixat

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

7. Thonjtë më të pëlqyer në Instagram duken pak a shumë kështu

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

8. Blu bebe janë gjithnjë një opsion i sigurtë

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

9. Ndërsa këtë, do ta shihni shumëëë shpesh!

Ca ide thonjsh shumë po shumë pranverorë

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI