High Tech

After people compared him to Hitler, Amazon quietly changed the logo

Shkruar nga Anabel

5 Mars 2021

After people compared him to Hitler, Amazon quietly changed the logo

Amazon quietly changed the design of the new app icon, replacing the blue bar at the top, which some compared to Hitler.

Amazon Shopping app users will see a brown box that looks like a package along with a blue ribbon that looks like packaging tape, placed over the arrow in the shape of a smile.

After people compared him to Hitler, Amazon quietly changed the logo

The company introduced the new icon in a segment of international markets in late January. The famous basket was replaced with the following logo:

After people compared him to Hitler, Amazon quietly changed the logo

Given the fact that people compared the design to Adolf Hitler's mustache, the company changed it again.

After people compared him to Hitler, Amazon quietly changed the logo

“E paskam humbur që Amazon ndryshoi në heshtje ikonën e saj të re për ta bërë të duket...më pak si Hitler", shkroi në Twitter Alex Hern, një redaktor teknologjie për Guardian.

"Ne krijuam ikonën e re për nxjerrë në pah pritjen, entuziazmin dhe gëzimin kur klientët fillojnë blerjet në telefonin e tyre, ashtu si bëjnë kur shohin kutitë tona në derë", tha një zëdhënës i Amazon.

Vetëm përdoruesit e iOS në Mbretërinë e Bashkuar, Spanjë, Itali dhe Hollandë panë logon e krahasuar me Hitlerin gjatë javëve të fundit. Logoja e përditësuar u përhap në të gjithë botën për përdoruesit e iOS javën e kaluar. Përdoruesit e Android do të shohin logon e re duke filluar nga kjo javë.

After people compared him to Hitler, Amazon quietly changed the logo

Sources: CNN, C | Net

MOS I HUMBISNI