Thonjtë

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë? Frymëzohuni pak nga thonjtë e Harry Styles!

Shkruar nga Anabel

3 Mars 2021

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë?

Këngëtari britanik ka disa prej kombinimeve më të lezetshme të thonjve, zakonisht të shkurtër dhe me një miksim ngjyrash.

- Këtu ka përdorur rozën dhe blunë e lehtë. Nëse s'i doni të shkurtër si të këngëtarit, mund të provoni të njëjtat ngjyra në thonj më të gjatë. 

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë?

- Edhe në Jingle Bell Ball 2019, Harry u shfaq me thonjtë "karamele" duke kombinuar të verdhën me rozën e lehtë.

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë?

- Një ide tjetër janë frutat në miniaturë. Vëmendje të madhe në duart e këngëtarit, krahas thonjve, marrin edhe unazat e mëdha thuajse në çdo dalje të tij. Koleksion fantastik!

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë?

- Në klipin e "Watermelon", Styles iu përshtat këngës me këto thonj:

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë?

- Fytyrat e buzëqeshura në të gjithë gishtat? Harry thotë "Po":

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë?

- Kombinime të tjera dy-ngjyrëshe? Gjithmonë.

Nuk dini si t'i bëni thonjtë këtë herë?

MOS I HUMBISNI