Social Buzz

13 njerëz tregojnë sekretet më të mëdha që kanë mbajtur dhe do ju shokojnë!

Shkruar nga Anabel

27 Shkurt 2021

13 njerëz tregojnë sekretet më të mëdha që

#1

Unë kam qenë e martuar për gjashtë vite me një burrë që e përbuzja. Ajo që ai s'di është se gjatë gjithë kohës kam qenë duke bërë seks me dy hallat e tij.

#2

Pasi motra im e la burrin e saj të tretë, një idiot, ai i shkruante letra nga burgu duke u përpjekur ta rikthente përsëri. Ajo jetonte me mua në atë kohë, kështu që unë mora letrat, i zhduka dhe s'i tregova kurrë për to sepse e dija që ajo do kthehej nëse do i lexonte.

#3

E dija që e dashura e vëllait tim po e tradhtonte sepse ajo po flinte dhe me mua. Kur e zbuloi, më duhej të bëja si i befasuar dhe sikur e urreja, kur në realitet ne takoheshim fshehurazi dhe shkonim bashkë derisa ajo gjeti një të dashur tjetër.

#4

Kur isha 5 vjeç, vodha unazën e martesës së mësueses sime teksa ajo po lante duart dhe e përtypa. Mësuesja kontrolloi çdo nxënës. Sigurisht që nuk gjeti gjë.

#5

Kur isha 15 vjeç, nëna ime më prezantoi me të dashurin e saj dhe më kërkoi që të mos i tregoja babait tim. Ai ishte pushuar së fundmi nga puna dhe ajo do ta linte pasi të gjente një punë. Ndërkohë, babai im më tha se kishte gjetur një punë, por më tha të mos i tregoja mamit tim sepse se mendonte se ajo do ta linte.

#6

Babai im e tradhtoi mamain me një grua që erdhi në shtëpi për t’u lutur me nënën time, e cila ishte në fazat e fundit të kancerit të gjirit. Unë jam i vetmi që e di. Babai e rrëfeu menjëherë pasi mami humbi jetën.

#7

Unë e lashë universitetin e parë dhe s’i tregova askujt. Po ashtu edhe shoqja ime. Familja mendon se isha në shkollë ato vite. Ne e kalonim tërë kohën duke dalë bashkë. As nuk e di pse e bëmë.

#8

Përplasa makinën e sapoblerë të njerkës sime. E mendova ta bëja sepse e urreja por sidoqoftë i thashë vetes "jo", pastaj brenda sekondave harrova dhe e përplasa, sepse ajo kishte parkuar pas meje. Ishte e paqëllimshme ose ishte subkoshienca ime që donte ta përplaste. Askush s’e di që isha unë.

#9

Nuk kam patur kurrë marrëdhënie të mira me mamin, por në ditën e nënës vendosa ta uroja. Hapa derën për t’i bërë surprizë dhe e gjej duke bërë seks me të dashurin e atëhershëm të motrës sime të madhe. U largova dhe ia hodha dhuratën në plehra.

#10

Gjashtë vite më parë fjeta me burrin e shoqes sime më të mirë. Ai më pagoi që të mos i thoja gjë asaj.

#11

Shoqja ime tradhtoi burrin e saj dhe djali me të cilin po tradhtonte e la shtatzënë. Ajo ende nuk i ka thënë burrit të saj se ai nuk është babai i fëmijës.

#12

Pasi shoqja ime më e mirë e shkollës së mesme më mori të dashurin dhe pastaj e la, unë flirtova me të dashurin e saj të ri dhe bëra seks me të. Vite më vonë, ajo ende nuk e di dhe ata janë martuar tani.

#13

Babai im kishte një lidhje me dadon time dhe vajza e dados ngjan shumë me të.

Burimi: Buzz Feed

MOS I HUMBISNI