Udhetim

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të vlerësuara në Tripadvisor

Shkruar nga Anabel

23 Shkurt 2021

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

Çdo vit, Tripadvisor – kompania amerikane e udhëtimeve që operon në internet përmes një website dhe aplikacioni për udhëtimet, restorantet, hotelet etj., në vende të ndryshme – përpilon një listë bazuar te vlerësimet dhe komentet e udhëtarëve nga e gjithë botë. Për vitin 2021, destinacioni më i famshëm mbetet Bali.

Në Top5 gjendet tri qytete europiane, përkatësisht Londra, Roma dhe Parisi. Dubai, i renditur në vendin e tretë, mbyll listën e pesë më të preferuarve.

1. Bali, Indonezi

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

2. Londër, Mbretëri e Bashkuar

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

3. Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

4. Romë, Itali

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

5. Paris, Francë

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

6. Hanoi, Vietnam

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

7. Kretë, Greqi

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

8. Bangkok, Tajlandë

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

9. Barcelonë, Spanjë

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

10. Stamboll, Turqi

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

11. Hoi An, Vietnam

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

12. Siem Reap, Kamboxhia

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

13. Marrakech, Marok

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

14. Phuket, Tajlandë

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

15. New Delhi, Indi

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

16. Cancun, Meksikë

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

17. Playa del Carmen, Meksikë

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

18. Firence, Itali

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

19. Republika Domenikane

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

20. Tenerife, Ishujt Kanarie

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

21. Lisbonë, Portugali

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

22. New York, New York

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

23. Edinburg, Mbretëri e Bashkuar

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

24. Jaipur, Indi

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

25. Cusco, Peru

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të

Më të mirat e më të mirave: 25 destinacionet më të