Java e Modës

Doni të ndryshoni garderobën? 4 tendencat nga Java e Modës në New York do t’ju frymëzojnë

Shkruar nga Anabel

23 Shkurt 2021

Doni të ndryshoni garderobën? 4 tendencat nga Java e Modës

Koleksionet Vjeshtë-Dimër 2021 në Neë York sollën një energji tjetër, ndonëse ndryshimet nuk qenë fort të dukshme. Qëndron sërish në modë “garderoba e gjyshes”, veshjet e thurura, materialet e ngrohta dhe palat. Hidhuni një sy:

1 – Format e reja të veshjeve të thurura

Doni të ndryshoni garderobën? 4 tendencat nga Java e Modës
Gabriela Hearst, Bevza, Ulla Johnson

2 – Këmishë-xhaketë

Doni të ndryshoni garderobën? 4 tendencat nga Java e Modës
Proenza Schouler, Bevza, Gabriela Hearst

3 – Jeleku

Doni të ndryshoni garderobën? 4 tendencat nga Java e Modës
Proenza Schouler, Bevza, Gabriela Hearst

4 – Palat

Doni të ndryshoni garderobën? 4 tendencat nga Java e Modës
3.1 Philip Lim, Bevza, Adam Lippes

Doni të ndryshoni garderobën? 4 tendencat nga Java e Modës

Burimi: Vogue

MOS I HUMBISNI