Celebrity

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve më të suksesshëm në YouTube!

Shkruar nga Anabel

22 Shkurt 2021

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

Jetojmë në epokën e "influencuesve". Nga tutorialet e makeup-it deri te krijimi i brand-eve të ndryshëm dhe gjithë thashethemeve midis, YouTubers janë bërë disa prej yjeve më të famshëm në botë (dhe më të pasur).

Shihni më poshtë disa prej tyre, në fillim të rrugëtimit dhe tani.

*Sqarim: Një rol në ndryshimin e fotove luajnë edhe trendet e makeup-it, efekti i dritës, kualiteti etj.

1. Jackie Aina

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

2. James Charles

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

3. Nicole Guerriero

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

4. Jeffree Star

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

5. Tati Westbrook

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

6. Jaclyn Hill

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

7. Manny Gutierrez aka Manny MUA

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

8. Bretman Rock

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

9. Nikkie de Jager aka NikkieTutorials

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

10. Marlena Stell

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

11. Patrick Starrr

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

12. Carli Bybel

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

13. Kathleen Fuentes aka KathleenLights

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

14. Yuya

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

15. Rachel Levin aka RCLBeauty101

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

16. Nyma Tang

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

17. Bunny Meyer aka grav3yardgirl

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

18. Bethany Mota

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

19. Desi Perkins

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

20. Nikita Dragun

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

21. Laura Lee

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

22. RawBeautyKristi

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

23. Michelle Phan

Atëherë dhe tani: Si kanë ndryshuar disa prej vlogerëve

Burimi: Buzz Feed 

MOS I HUMBISNI