Flokët

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e trendeve të pranverës: Diçka për të gjitha!

Shkruar nga Anabel

22 Shkurt 2021

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

Mund të jemi ende në dimër dhe t'ju duket sikur pravera është larg, por jo dhe aq. Papritmas, do e gjeni veten në mot më të ngrohtë, diell më të fortë dhe diçka do t'ju mundojë: Ç'të bëj me flokët?

Për fatin tuaj, trendet e pranverës së këtij viti janë aq të shumëllojshme, sa do gjeni patjetër diçka për ju. Ekspertë flokësh si Justine Marjan, Sarah Klein etj, parashikojnë për Bustle trendet e flokëve pranverë 2021:

- "Mullet"

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Highlights me shkëlqim

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Highlights halogjen

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Shag 

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

- Baluke me kaçurrela

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Prerje të thjeshta drejt, minimaliste

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Fijet e ndezura në fillim të flokëve

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Rrënjë në kontrast me ngjyrën e pjesës tjetër të flokëve

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Balayage

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Baluket "perde"

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Prerje Bob

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Prerje Bob franceze

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Miksimi perfekt i argjendit + gold

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

- Bjondja e akullt

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

- Të kuqe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

- Baluke të rënda

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

MOS I HUMBISNI