Kinema & TV

Këto skena ishin aq sensuale sa i bënë njerëzit të harronin që është thjesht 'një film'

Shkruar nga Anabel

21 Shkurt 2021

Këto skena ishin aq sensuale sa i bënë njerëzit të

1. Shtrëngimi i duarve tek Pride & Prejudice

Mund ta ndjeni tensionin kur Mr. Darcy ndihmon Elizabeth teksa hypën në karrocë.

2. Skena e pishinës tek Romeo + Juliet

Puthjet nën ujë, rrobat e lagura ngjitur pas trupit dhe përpjekja për t'u fshehur nga bota...Duhet ta shihni nëse e keni humbur deri tani.

3. Skena e zjarrit, Jane Eyre

Kur ai shkon me padurim drejt Jane, e cila po priste ta shihni me atë pasion që të bën të harrosh që është thjesht një skenë filmi.

4. Shikimi drithërues tek You've Got Mail (1998)

Fiks aty, Meg Ryan sheh Tom Hanks dhe kupton që ai është i duhuri! Nëse kjo s'ju duket kimi, atëherë se dimë çfarë.

5. A Star Is Born 

Kemi folur gjatë për kiminë e Lady Gaga-s dhe Bradley Cooper, prandaj thjesht shijojeni

6. A Walk to Remember (2002)

Skena e tatuzhit është një kombinim i gjallë i tensionit seksual, naivitetit të moshës dhe dashur së pastër.

7. The Mask of Zorro (1998)

Skena e kërcimit aq sensual!

8. Mr. & Mrs. Smith

Një tjetër skenë kërcimi aq pasionante sa aktorët ranë në dashuri vërtet!

9. Atonement (2007)

E ndjeni tensionin?

10. Moulin Rouge!

Tango e famshme e "Roxanne" i përket komplet një bote tjetër.

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI