Street Style

Doni pak frymëzim për veshje cool? Ky trend në TikTok ju ndihmon

Shkruar nga Anabel

16 Shkurt 2021

Doni pak frymëzim për veshje cool? Ky trend në TikTok ju ndihmon

“E dukshmja është e paharrueshme” tha Wendy L. Patrick në një artikull për Psychology Today ku shpjegon se çfarë vënë re njerëzit te veshjet tona. Stili vjedh vëmendje (shoqëruar me një personalitet tërheqës, sigurisht).

Por sa e vështirë mund të jesh të kesh stilin tënd unik, lehtësisht të dallueshëm, në një botë ku trendet qarkullojnë kudo dhe moda përqafohet nga të gjithë (njësoj ndoshta)? Shumë e vështirë, por jo e pamundur. Për shembull TikTok, si përherë, solli një trend interesant se si mund të visheni këndshëm dhe me stil duke “imituar” albumin muzikor të preferuar.

Po, e lexuat mirë. Mjafton të frymëzoheni nga kopertina e albumit të preferuar dhe ta materializoni frymëzimin përmes veshjeve. Duket kaq e vështirë, por këto video do t’ju lehtësojnë punë (klikoni ikonën në mes):

#1


#2


#3


#4

 

MOS I HUMBISNI