Celebrity Style

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i realizoni edhe ju!

Shkruar nga Anabel

13 Shkurt 2021

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

Victoria Beckham, fotografohet shpesh kur sa është duke lënë shtëpinë dhe për këtë, mund të na japë disa ide për veshje që mund t’i përdorim çdo ditë, jo vetëm për raste apo ditë të veçanta.

Ajo që njerëzit duan për stilin e Beckham, është fakti se nuk je kurrë plotësisht e sigurt se çfarë të presësh prej saj. Një ditë do e shihni të veshur me të zeza nga koka te këmbët dhe një ditë tjetër, duke bërë kombinime të guximshme ngjyrash.

Shihni plot 37 veshje të Beckham dhe ndoshta frymëzohuni për veshjen ose blerjen e radhës!

#1

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#2

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#3

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#4

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#5

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#6

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#7

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#8

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#9

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#10

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#11

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#12

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#13

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#14

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#15

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#16

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#17

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#18

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#19

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#20

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#21

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#22

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#23

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#24

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#25

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#26

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#27

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#28

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#29

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#30

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#31

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#32

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#33

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#34

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#35

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#36

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

#37

Si Victoria Beckham: 30+ veshje nga ikona e modës, që mund t’i

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI