Sex

9 gënjeshtra që i keni dëgjuar shpesh rreth orgazmës

Shkruar nga Anabel

12 Shkurt 2021

9 gënjeshtra që i keni dëgjuar shpesh rreth orgazmës

1. Seksi është si nëpër filma.

Për fat të keq nuk është kurrë si nëpër filma ku orgazma arrihet shpejt dhe thjeshtë. 

2. Seksi i sigurt nuk lejon arritjen e orgazmës.

Përdorimi i masave mbrojtëse nuk e pengon arritjen e orgazmës. Është thjesht një justifikimi meshkujve për të mos e përdorur. 

3. Lodrat seksuale janë të mira vetëm kur partnerët nuk janë ekspertë.

Në fakt lodrat seksuale nuk janë shumë të nevojshme për arritjen e orgazmës, pavarësisht nga aftësia e partnerit. 

4. Orgazma është objektivi i vetëm i seksit.

Seksi mund të jetë i bukur dhe në rastin kur nuk arrihet orgazma.

5. Pozicionet nuk kanë rëndësi.

Pozicionet kanë shumë rëndësi pasi ndihmojnë në stimulim më të thellë dhe lehtësojnë arritjen e orgazmës.

6. Orgazma arrihet vetëm me penetrim.

Shpeshherë flitet se orgazma arrihet vetëm me penetrim, por kjo nuk vlen për të gjitha femrat pasi disa mund t’a arrijnë me anë të stimulimeve të tjera.

7. Të gjitha gratë mund të arrijnë orgazma të njëpasnjëshme.

Kjo nuk është e vërtetë pasi nuk është e thënë për të gjitha vajzat dhe në të gjitha rastet.

8. Të gjitha gratë mund ta arrijn orgazmën me lehtësi.

Kjo nuk është e vërtetë pasi për disa femra nuk është aq e lehtë e për disa të tjera aspak.

9. Është mirë të shtiresh sikur ke arritur orgazmën.

Kjo nuk e ndihmon partnerin tuaj të përmirësohet për të ndryshuar situatën.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI