Shopping now!

Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve 2000 janë gjithashtu ok

Shkruar nga Anabel

10 Shkurt 2021

Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve
Jennifer Lopez
Foto: MEGA/GC IMAGES

Përveç tutave, vështirë se mund të ketë diçka tjetëe që të zëvendësojë rehatinë e streçeve të zeza në përditshmëri. Ose ndoshta ka. Të tjera streçe!

Kohëve të fundit, nëpër fotot e paparacëve kanë qarkulluar veshjet e yjeve të famshme që duken se kanë gjetur komoditetin e duhur në këto ditë të vështira: Streçe, por me ngjyra.

Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve
Hailey Bieber
Foto: RACHPOOT/MEGA/GC IMAGES

Siç mund ta shihni në vijim, streçet me ngjyra, të famshme në vitet 2000, janë sërish në modë dhe me të drejtë. Duken kaq mirë.

Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve
Gigi dhe Yolanda Hadid
Foto: GOTHAM/GC IMAGES
Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve
Dua Lipa
Foto: GOTHAM/GC IMAGES
Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve
Skai Jackson
Foto: FUPP/BAUER-GRIFFIN/GC IMAGES
Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve
Kaia Gerber
Foto: RACHPOOT/MEGA/GC IMAGES
Të zezat janë ok, por edhe streçet e famshme të viteve
Kendall Jenner
Foto: RACHPOOT/MEGA/GC IMAGES