Thonjtë

14 ide për thonjtë e 14 shkurtit!

Shkruar nga Anabel

9 Shkurt 2021

14 ide për thonjtë e 14 shkurtit!

14 shkurti është afër dhe nëse jeni ose jo të dashuruar, mund të realizoni ca dizajne lidhur me "Ditën e Dashurisë" në thonjtë tuaj. 

Minimalistë apo të ngarkuar, mjafton të zgjidhni një prej modeleve të mëposhtme:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ??? by dailynails31 (@nailsitt)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE • NAIL ARTIST (@amyle.nails)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ???? ???? ??? ??‍?? (@joelyoceannails)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ???? ???? ??? ??‍?? (@joelyoceannails)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Rickaby (@beautyworksbyamy)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ??? by dailynails31 (@nailsitt)

#9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

#10

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE • NAIL ARTIST (@amyle.nails)

#11

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE • NAIL ARTIST (@amyle.nails)

#12

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sigourney Nun?ez (@nailartbysig)

#13

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nail It! (@nailitmag)

#14

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nail It! (@nailitmag)

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI