Anabel Picks

Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda

Shkruar nga Anabel

9 Shkurt 2021

Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda

Koha kur njerëzit vishnin vetëm xhinse të ngushta nuk duket e largët, megjithatë gjenerata e re ka të drejtë: xhinset e ngushta kanë dalë nga moda.

Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda
Foto: @Mr.SpicyGremlin/Pinterest

Mjafton të hapni TikTok-un për të parë se xhinset e adoleshentëve janë shumë gjëra, përveçse të ngushta. Gjithnjë e më tepër po preferon xhinset e gjera, të cilat jo vetëm duken mirë, por janë edhe më të rehatshme.

Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda
Foto @Who What Wear/Pinterest
Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda
Foto: @ConDosTacones/Pinterest

Sigurisht që disa prej jush janë besnikë ndaj xhinseve të ngushta dhe mirë bëjnë, sepse kjo nuk do të thotë që do të heqim dorë njëherë e përgjithmonë, por në blerjen tuaj të radhës, mbani parasysh vetëm modelet që nuk vijnë të ngushta pas trupit.

Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda
Foto: @Nathalie Martin/Pinterest
Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda
Foto: @Femmie/Pinterest
Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda
Foto: @Garmentory/Pinterest

Gjenerata Z ka të drejtë: Skinny Jeans kanë dalë nga moda