Style Tips

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

Shkruar nga Anabel

8 Shkurt 2021

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

Me kalimin e kohës ti rritesh dhe çdo gjë rreth teje maturohet bashkë me ty. Përveç dëshirës për t'u veshur bukur. Ajo bëhet gjithnjë e më e dukshme, por me një ndryshim: Ti kupton më mirë sa e rëndësishme është të blesh saktë dhe me zgjuarësi, prandaj investon në gjëra që mund të zgjasin përgjithmonë, s'dalin kurrë nga moda dhe s'të lënë kurrë të dukesh e veshur keq. Disa nga blerjet për të cilat s'do të pendoheni kurrë, i gjeni më poshtë:

#1. Xhinse që rrijnë mirë

Nëse e ndjeni që një palë xhinse janë bërë për trupin tuaj, mos u mendoni dy herë. S'ka asgjë më të rehatshme sesa xhinset që ju tregojnë bukur!

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#2. Geta cilësore

Mund t'ju dhëmbi pak fillimisht nëse paguani pak më shumë se zakonisht për një palë geta, por nëse mendoni që s'do të blini nga një palë të reja pas çdo daljeje, do të ndiheni më mirë.

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#3. Këmisha/fustane mëndafshi

Kush është penduar ndonjëherë nga eleganca?

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#4. Çizme lëkure

Blerja më e zgjuar e dimrit

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#5. Një golf i zi

Kujt s'i duhet?

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#6. Një fund i zi i ngushtë.

Ju shpëton në shumë raste!

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#7. Atletet

Kush u pendua se bleu atlete?

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#8. Një xhaketë e zezë

Ekuivalentja e xhinseve

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#9. Taka të zeza

S'ishte nevoja t'i listonim apo jo?

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

#10. Pantallona lëkure me shtat të lartë

10 blerje për të cilat s'do pendoheni kurrën e kurrës

Burimi: Who What Wear