Street Style

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo përgjatë vitit 2021!

Shkruar nga Anabel

7 Shkurt 2021

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo
Foto nga Getty Images

Një herë në vitet ’60 dhe më pas në vitet ’90, dizajnin “tie-dye” ose atë "të bojës së hedhur në copë", e lidhim me disa peridha apo momente të atyre kohërave.

Ndërsa këtë vit, koleksionet pranverë/verë 2021 po e risjellin përsëri si stil. Më e bukura është se me pak dëshirë për të krijuar dhe me ca bojëra, ju mund t’i shndërroni bluzat dhe xhinset e vjetra në më modernet e momentit, pa shpenzuar shumë para.

Shihni më poshtë disa veshje në dizajnin tie-dye:

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo

Pas shumë dekadash, dizajni që do shihni përsëri kudo

Burimi: Who What Wear, Fotot u përzgjodhën nga Pinterest

MOS I HUMBISNI