Horoskopi Mujor

Horoskopi i Susan Miller për muajin shkurt 2021: Shigjetari dhe Bricjapi

Shkruar nga Anabel

3 Shkurt 2021

Horoskopi i Susan Miller për muajin shkurt 2021: Shigjetari dhe Bricjapi

Horoskopi i Susan Miller për muajin shkurt 2021: Shigjetari dhe Bricjapi

Duket se po punoni për një projekt të madh komunikimi. Mund të jeni duke shkruar një libër, skenar ose aplikacion, ose duke krijuar një seri podcastesh. Me planetët që migrojnë në shtëpinë e tretë, cilido qoftë projekti, duket se ka një përbërës dixhital. Për shembull, nëse jeni duke shkruar një libër, ai mund të shfaqet si një libër tradicional dhe gjithashtu si një libër elektronik. Nëse jeni mësues, mund të jeni duke shkruar një aplikacion ose një faqe në internet për të përfshirë ata që duan të studiojnë në distancë nga shtëpia.

Hëna e re elegante e 11 shkurtit do të mbërrijë me partnerin e saj, Diellin, dhe shoqëruesit, Mërkurin, Afërditën, Jupiterin dhe Saturnin do të jenë gjithashtu të pranishëm - një ndërtesë mjaft e rëndësishme e energjisë!

Siç e shihni, ky nuk është një trend i zakonshëm, por një prirje e madhe që do të ketë një ndikim të qëndrueshëm në jetën tuaj dhe të bëhet një zonë e rritjes së jashtëzakonshme personale. Sigurisht që do të jetë një kohë e ngarkuar dhe njëra ku do të mësoni gjëra të reja.

Zona e tabelës që është shumë e ndriçuar gjithashtu është shtëpia e udhëtimeve në distanca të shkurtra. Nëse ndiheni shumë të shqetësuar për të dalë jashtë, mund të shkoni të vizitoni një të afërm të ngushtë, por kini kujdes për shëndetin. Përveç kësaj, duket se jeta e punës ka qenë mjaft e ngarkuar.

Mërkuri, i cili rregullon reputacionin dhe sektorin e përparimit të karrierës, është në prapavijë, një trend që filloi më 30 janar dhe do të vazhdojë deri më 20 shkurt. Për këtë arsye, nuk do të ishte diçka e zgjuar të bëje një ndryshim rrënjësor të karrierës. Që të jeni të suksesshëm, duhet të prisni derisa Mërkuri të jetë në pozicion normal.

Nuk mund të arrijmë gjithmonë të kontrollojmë ngjarjet në botën e jashtme dhe mund të detyroheni të nënshkruani shkresa tani, por tregohuni të kujdesshëm. Nuk është koha më e mirë.

Tani, flasim për një pjesë tjetër të mirë të muajit. Bisedat që mund të keni do të realizohen në Hënën e plotë në Virgjëreshë, shtëpinë e dhjetë të njohjes profesionale, 27 shkurt, e cila bie të shtunën, por që do të ketë ndikim, plus ose minus katër ditë.

Pjesa më e mirë për këtë Hënë të plotë është se Urani, planeti i befasisë, do të jetë planeti që jep lajmin e mirë. Kjo tregon se do të mrekulloheni nga mundësia e papritur ose lëvdatat publike që do të përjetoni. Kjo është e jashtëzakonshme dhe kaq shumë pozitive për ju.  Duke e ditur se fundi i shkurtit dhe fillimi i marsit do të sjellë një mjedis të jashtëzakonshëm për të përparuar në karrierë dhe në reputacion, mund të filloni të synoni tani për një kulmim profesional.

Fundi muajit ka të ngjarë të jetë një nga kohët më spektakolare të vitit 2021 për profesionin. Festoni!

Horoskopi i Susan Miller për muajin shkurt 2021: Shigjetari dhe Bricjapi

Në fund të janarit, mund të keni qenë paksa të shqetësuar për një çek që duhej të shkruani për të mbuluar një detyrim të bërë më parë ose një shpenzim të papritur. Nëse jeni në një negociatë financiare në fillim të muajit, mund të trembeni nga mënyra se si po shkojnë bisedimet. Saturni do të kundërshtojë Hënën dhe do të bashkohet me Diellin, kështu që paratë mund të përfaqësojnë një angazhim serioz, afatgjatë, një të tillë që e keni bërë para ca kohësh ose do ta bëni tani. Megjithatë, përkundër shqetësimeve të mundshme në lidhje me paratë, ndiheni optimist dhe keni aq shumë arsye për t'u ndjerë ashtu. Shpesh kur bëjmë një hap të madh, është një moment emocionues dhe nervoz - kjo është normale.

Kthehuni te Hëna e plotë e 28 janarit. A keni dëgjuar lajme të mira financiare atë ditë? Shumë Bricjapë po. Kjo sugjeron në të njëjtën kohë, që mund të keni qenë të entuziazmuar me lajme për shkak të një marrëveshjeje që keni përfunduar ose parave që ju kanë ardhur, fare papritur.

11 shkurti do t'ju sjellë një Hënë të re të jashtëzakonshme që do të vërë akoma më shumë theks te fitimet dhe të ardhurat. Keni gjashtë trupa qiellorë të grumbulluar në një sektor të horoskopit - Afërdita, Mërkuri, Saturni, Jupiteri, dhe Dielli dhe Hëna e re - e cila është e jashtëzakonshme dhe e rrallë. Midis planetëve, Jupiteri i është bashkuar Afërditës, sundimtari i shtëpisë së profesionit, kështu që mund të pranoni një pozicion të ri prestigjoz ose të punoni në një mundësi të re emocionuese nëse po intervistoni për një punë të re. Nëse jeni i vetëpunësuar, do të fitoni të paktën një klient prestigjioz.

Asgjë nuk është kurrë e lehtë dhe si një Bricjap praktik, me sy të qartë, ju e dini këtë. Hëna e re do të marrë vështirësi të papritura nga Urani dhe Marsi, kështu që mund t'ju duhet të rregulloni rekomandimet që bëni ose të ndryshoni qasjen në një detyrë. Sigurohuni që e keni kuptuar qëllimin e klientit - Mërkuri është në prapavijë dhe do të jetë e lehtë të keqkuptohet drejtimi që duhet të shkoni. Ju jeni të aftë, prandaj qëndroni optimist.

Hëna e plotë në Virgjëreshë më 27 shkurt do të jetë një moment i lumtur. Zakonisht udhëtime do të ndodhnin, por ekspertët po na kërkojnë të gjithëve që të qëndrojmë në shtëpi ndaj bëni kujdes. Ndërkohë mund të krijoni një marrëdhënie biznesi ndërkombëtar nga shtëpia - që do të jetë çuditërisht fitimprurës. Urani do të jetë planeti mbizotërues dhe do të dërgojë një rreze vezulluese, miqësore në Hënën e plotë, duke e bërë çdo lajm që del tronditës.

Për më tepër, në ose brenda katër ditëve nga 27 shkurti, mund të merrni një publicitet të lakmueshëm, të mbroni me sukses tezën tuaj ose të dëgjoni se shtetësia në një vend që dëshironi të jetoni ka lajme të mira. Ose mund të mësoni se libri është pranuar për botim, një përparim është në rrugë e sipër dhe puna do të përkthehet në disa gjuhë. Siç e shihni, ka disa mënyra që lajmet e mira në një nga këto fusha mund t’ju arrijnë dhe kur të vijnë, do të jeni gati të festoni.

Imagjinoni një shi diamantësh që bien në sipërfaqen e Jupiterit dhe Saturnit, të dy në sektorin e të ardhurave. Ky vit, 2021, do të jetë viti juaj i shpërblimit financiar, më i miri në më shumë se një dekadë. Kërkoni një ngritje ose kërkoni burime të reja të të ardhurave.

Një vit me diamante ky 2021.

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.

MOS I HUMBISNI