Street Style

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në garderobë!

Shkruar nga Anabel

3 Shkurt 2021

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

Trendet e bluzave për këtë sezon, janë ndër më interesantet që keni parë dhe me siguri, do donit t'i merrnit të gjitha!

Hidhini një sy disa prej tyre:

#1 - Bluzat me bojë (tie-dye)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në
Weekday

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#2 - Dekoltetë e hapura në formë katrore (Sweetheart neckline top)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në
Asos

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#3 - Këmishat oversized (të gjera)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në
Arket

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#4 - Bluzat me jakë-flutur (Ruffled Collar)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në
H&M

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#5 - Bluzat e gjera me kapuç (Hoodie)

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në
&Other Stories

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#6 - Bluzat me "dy kraharorë"

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në
Monki

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

#7 - Dizajne të ndryshme

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

7 trende bluzash që sapo t'i shihni, do doni t'i keni në

Burimi: Who What Wear