Thonjtë

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

Shkruar nga Anabel

2 Shkurt 2021

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

Nëse ka diçka që dimë me siguri për Kylie Jenner është që s'do ta shohim kurrë me thonjë bazik apo "tradicionalë". Ylli i Instagramit mund ta konsideroni pa frikë frymëzim sa herë të doni të bëni diçka ndryshe me thonjtë tuaj. Përshembull, në dizajnin e thonjve të fundit, Jenner e çoi french-in në tjetër nivel. Ngjyra dhe printe të ndryshme, punuar vetëm në fillim të thonjve.

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

Të gjatë, ovalë dhe shumë elegantë, Kylie provoi edhe njëherë se frenchi-i s'do të dalë kurrë nga moda, por përpiquni ta përditësoni. 

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

Nëse modeli i fundit s'bën për ju, hidhini një sy dizajneve më poshtë.

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

Për thonjtë e radhës frymëzohuni nga Kylie Jenner

MOS I HUMBISNI