Celebrity Style

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më të shtrenjta që të famshmit kanë veshur!

Shkruar nga Anabel

1 Shkurt 2021

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

Puna e detajuar dhe unike e stilistëve, për të bërë fustane të veçanta, sigurisht që kushton. Megjithatë, të famshmit nuk paguajnë për këto fustane. Madje ata paguahen që t'i veshin ato.

Sekreti prapa kësaj është shumë i thjeshtë: Personalitetet e medias veprojnë si ambasadorë të markave dhe ndihmojnë për të rritur ndërgjegjësimin e markës.

Kjo punë e vështirë dhe promovimi, padyshim që japin shpagim, dhe disa nga fustanet bëhen aq të popullarizuara saqë më vonë dalin në ankand për një çmim më të lartë se origjinali.

Më poshtë, gjeni disa prej fustaneve më të shtrenjtë të veshur ndonjëherë:

1. Marilyn Monroe — $4.6 milionë

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

2. Jennifer Lawrence — $4 milionë

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

3. Nicole Kidman — $2 milionë

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

4. Audrey Hepburn — $807,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

5. Paris Hilton —$270,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

6. Cate Blanchett — $200,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

7. Lupita Nyong’o — $150,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

8. Charlotte Rampling — $125,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

9. Princess Diana — $110,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

10. Kate Winslet — $100,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

11. Charlize Theron — $90,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

12. Anne Hathaway — $80,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

13. Alicia Vikander — $80,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

14. Saoirse Ronan — $60,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

15. Sandra Bullock — $40,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

16. Rachel McAdams — $30,000

Qindra e mijëra dollarë: Këto janë 16 prej fustaneve më

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI