Udhetim

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që s'kanë fobi lartësitë

Shkruar nga Anabel

30 Janar 2021

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Të duhen këllqe të forta, në kuptimin e parë dhe të dytë, për të shijuar magjinë e hotelit Natura Vive Skylodge, i vendosur në rajonin Cusco të Perusë. 

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Natura Vive Skylodge është si një shtëpizë e vogël, e para në botë që qëndron e varrur në një terren të tillë. Të gjithë njerëzit që zgjedhin hotelin, duhet të ecin 400 metra në një shteg malor, të ngjiten përmes litarëve ose “via ferrata” – shteg ndërtuar me hekur për të eksploruar mjediset malore. Një aventurë më vete.

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Dhomat e hotelit, të cilat kushtojnë afro $400 nata/person, janë në formën e një kapsule, përmes së cilës duket e gjithë pamja piktoreske e zonës. 12 kilometra larg gjendet Machu Pichu.

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Atmosfera e mbrëmjes duket kështu:

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

Ky hotel është për guximtarët dhe ata që

MOS I HUMBISNI