Celebrity

Përveç emrit, bebushi i Elon Musk ka prerjen më të çuditshme të flokëve

Shkruar nga Anabel

29 Janar 2021

Përveç emrit, bebushi i Elon Musk ka prerjen më të

Vjet, Elon Musk dhe partnerja e tij Grimes sollën në jetë fëmijën e parë. E kemi fjalën për bebushin me emrin e çuditshëm që vetëm themeluesi i Tesla-s mund ta përdorte për një emër fëmije.

Pavarësisht se të gjithë u lodhëm shumë për të deshifruar emrin X Æ A-12, nuk nxorrëm gjë në dritë, por gjithsesi Grimes ia ka thjeshtësuar punën vetes. 

Gjatë një interviste të fundit, ajo tha se e quan të birin X! Thjesht X! Përveç emrit, vogëlushit të çiftit i duhet që edhe prerjen e parë të flokëve ta ketë të çuditshme. Partnerja e Musk ka publikuar një foto të X teksa ajo i pret flokët.

Përveç emrit, bebushi i Elon Musk ka prerjen më të

Përfundimi ishte ky dhe me të drejtë do të thoni ç'kuptim ka. 

Përveç emrit, bebushi i Elon Musk ka prerjen më të

As e ëma nuk e di mirë nëse prerja shkoi siç duhet apo jo, por e sigurt është që bebushi duket si Viking! Frymëzimin për modelin e çuditshëm të flokëve për bebin, Grimes e mori nga seriali The Last Kingdom në Netflix.

Përveç emrit, bebushi i Elon Musk ka prerjen më të

Përveç emrit, bebushi i Elon Musk ka prerjen më të

E kuptojmë ku donte të dilte dhe vogëlushi duket kaq i lezetshëm, por më mirë mos e provoni në shtëpi!

Përveç emrit, bebushi i Elon Musk ka prerjen më të